Van levering tot

totaalaanpak

Producten van TICO Tuinservice
Onze tuinproducten zijn onder te verdelen in levende en zogenaamde dode materialen.

Levende materialen:
Hieronder vallen alle denkbare beplantingen. Van vaste plant tot vormboom in elke gewenste maat. De kwaliteit van de beplantingen is te vergelijken met die in tuincentra. Voor alle producten en diensten geldt dat u een offerte kunt aanvragen onder de knop Contact. Zodra u uw plantlijst heeft ingevuld en verzonden heeft u binnen drie dagen een offerte in huis. Niet te leveren komt in ons woordenboek niet voor. Wel adviseren wij bepaalde beplantingen niet het gehele jaar door te planten. Een voorbeeld hiervan zijn vaste planten. Deze worden vanaf april geleverd, omdat dan de strengste vorst voorbij is en daardoor de kans op uitval klein. Bovendien bent u er zeker van geen ‘potje grond’ te kopen. Zoals gezegd leveren wij alleen beplantingen van goede kwaliteit. Mocht u zich hiervan willen overtuigen dan kunt u een afspraak maken om samen met ons bij de kweker te gaan kijken.

Ook leveren wij kant en klaar hagen van verschillende plantsoorten en afmetingen. Met dit product heeft u direct een levende groene (erf)afscheiding zonder dat dit veel ruimte in beslag neemt. Uiteraard kunnen wij ook de plaatsing voor u verzorgen. (bekijk folder)

Dode materialen:
Naast de beplantingen die (mede) de aankleding en sfeer van uw tuin bepalen zijn er nog tal van andere producten die in de tuin worden toegepast. Bestratingen, schuttingen, vlonders, vijvers, tuinhuisjes, tuinmeubels, enz. TICO Tuinservice kan alles leveren! Om u hiervan een indruk te geven kunt u gebruik maken van onderstaande links. Wij voeren hetzelfde sortiment als deze bedrijven. De genoemde eenheidsprijzen op de sites zijn gelijk aan onze prijzen. Zoals u zult zien hebben beide bedrijven voorbeeldtuinen. Met name voor bestratingen is het gewenst de kleuren ‘in het echt’ te zien, zodat bij levering een teleurstelling wordt voorkomen. Desgewenst kunt u dus met ons een afspraak maken om de voorbeeldtuinen te bezoeken. Ook voor de dode materialen geldt dat wij graag de aanleg voor u willen verzorgen.

Tuinproducten     Bestratingsmaterialen

Wij streven ernaar de producten te leveren binnen 14 dagen na opdrachtverstrekking.